vineri, 25 iulie 2014

10 Ani Fara Riscuri cu Nexus GPS Tracking

Pentru a dota intreaga flota auto a unei companii cu echipamente de localizare prin GPS se cere o investitie considerabila, mai ales cand discutam de cateva zeci, poate chiar sute de vehicule. Asadar, inainte de a face achizitia, trebuie sa luati in considerare si durata de viata a echipamentelor alese sau posibilitatea de a beneficia de service.  
Nexus Electronics va ofera 10 Ani Garantie la Echipamentele GPS

Odata ce ati implementat un sistem de monitorizare, singura dumneavoastra grija trebuie sa fie optimizarea activitatii flotei. Oferindu-va doar dispozitive performante, rezistente si de o foarte buna calitate, Nexus Electronics va poate garanta ca timp de 10 ani atentia dumneavoastra nu va fi distrasa de dificultati tehnice.
Pentru a putea controla in permanenta activitatea vehiculelor, aveti nevoie de echipamente care sa transmita fara intreruperi si sa faca masuratori exacte. Dispozitivele telematice Nexus GPS Tracking pot avea o eroare de localizare de pana la maxim 5 metri, iar aplicatia online Nexus GPS Tracking, care va ajuta sa vizualizati datele inregistrate de echipamente, are o stabilitate de peste 99%, fiind disponibila 24 din 24, la viteza maxima.
In cazul in care un echipament GPS distribuit de Nexus Electronics sufera o defectiune in timpul perioadei de garantie, firma isi asuma responsabilitatea pentru repararea sau chiar inlocuirea dispozitivului.
Garantia de 10 Ani va fi oferita incepand cu 1 august, pentru toate echipamentele de localizare prin GPS achizitionate, si va fi valabila doar in perioada contractuala dintre Nexus Electronics si beneficiarul serviciului de GPS Tracking.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

021 320 05 61