marți, 23 iulie 2013

Puncte de Interes Colorate

Ca si companie, Nexus Electronics acorda foarte multa atentie dezvoltarii serviciilor pe care le ofera, in special serviciul de Management al Flotei. Vrem sa credem ca suntem printre companiile de pe piata de monitorizare prin GPS care stiu sa isi asculte cel mai bine clientii si sa vina cu un raspuns care sa adauge valoarea serviciului oferit.

Tinand legatura cu dumneavoastra, am inteles ca exista foarte multi Manageri de Parcuri Auto care folosesc intens optiunea de Puncte de Interes (Hot Spot), ajungand cateodata sa depaseasca 500 de hot spot-uri. Ne bucura sa vedem clienti care folosesc serviciul de monitorizare intr-un mod profesionist si ne-am gandit  ca optiunea de a colora Punctele de Interes v-ar ajuta sa vizualizati activitatea flotei mai usor si mai eficient.


Pentru a genera o culoare specifica pentru un Hot Spot, mergem in meniul Configurare->Hot Spot de unde am creat si in trecut Punctele de Interes. In meniul pe care obisnuiati sa-l completati veti gasi si optiunea de a alege o culoare. Aveti posibilitatea in momentul de fata sa alegeti peste 150 de culori.