vineri, 13 iulie 2012

Blogul Nexus GPS Tracking


sistem de monitorizare prin gps





Astazi am lansat blogul pentru cel mai important produs al firmei Nexus Electronics si anume Nexus GPS Tracking. Intentionam prin acest blog sa va tinem la curent cu toate modificarile si noutatile legate de sistemul si produsele Nexus GPS Tracking. De asemenea, urmarind blogul Nexus GPS Tracking, puteti afla noi sfaturi si trucuri legate de sistemul nostru, aici veti putea urmari tutoriale video despre cum sa folositi sistemul Nexus GPS Tracking si multe altele.

In acest moment exista peste 10 000 de masini monitorizare de sistemul Nexus GPS Tracking si ne putem mandri cu peste 700 de clienti Business in toata Romania. O parte dintre clientii nostri sunt: Romtelecom, Schindler, Unilever, Danone, Angelli, Vaillant si Bosch.

Cine este Nexus Electronics ?
Nexus Electronics este o companie de IT din Bucuresti, Romania fondata in anul 2006. Domeniul de activitate al firmei este orientat catre sisteme informatice pentru reducerea costurilor si optimizarea activitatilor din cadrul companiilor. Principalele produse oferite de firma Nexus Electronics sunt Nexus GPS Tracking si Zimplu CRM.

Ce este Nexus GPS Tracking ?
Nexus GPS Tracking este un serviciu de management al flotei de vehicule ce primeste semnale de la satelitii GPS pentru a determina locatia vehiculelor, precum si alte informatii dependente de timp, cum ar fi: consumul de motorina, viteza, orientare, numarul de kilometrii parcursi. Diversi senzori, cum ar fi: debitmetre, senzori de temperatura, senzori de deschidere/inchidere usi, senzori pentru identificarea soferilor. Toti acesti senzori pot fi atasati la produsul standard.  
Sistemul Nexus GPS Tracking nu necesita nici un fel de interactiune din partea soferului vehiculului monitorizat. Deoarece echipamentul Nexus GPS Tracking este instalat permanent pe vehicul, la alimentarea de curent, managerii pot sti intotdeauna cum si unde au fost utilizate vehiculele din flota.